Διαγωνισμός για Νέους

Όροι συμμετοχής

Οι συμμετέχοντες κιθαρίστες θα πρέπει να μην έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους την ημέρα του διαγωνισμού. Επίσης, θα πρέπει να αποστείλουν  έως  31  Μαρτίου 2019,  email στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις  evfampas@otenet.gr (υπόψη κας Eύας Φάμπα) και minimar@gmail.com (υπόψη Δρ. Μαριάννας Μίνη) όπου θα αναγράφεται στο σώμα του μηνύματος ότι  ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον Πανελλήνιο διαγωνισμό κιθάρας «Δημήτρης Φάμπας»  για νέους  και  θα επισυνάπτονται: α) φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου ή κάρτας προσωρινής διαμονής στη χώρα που μένουν, β) βιογραφικό σημείωμα, γ) απόδειξη κατάθεσης των 50 ευρώ ως δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1. Ένα έργο του Δημήτρη Φάμπα
2. Ελεύθερο πρόγραμμα μέγιστης διάρκειας 15 λεπτών

Ανάμεσα στα βραβεία:   πάπυρος, cds και βιβλία, μία κιθάρα Felicity αξίας 275€ και δύο  πακέτα βιβλίων των εκδόσεων Ανδρομηδάς.
Πακέτα δώρων/βιβλίων των εκδόσεων Μάριος Νικολαΐδης ORPHEUS.
Ο νικητής του διαγωνισμού θα παρουσιαστεί στην Αθήνα σε προσεχή συναυλία του Συλλόγου Φίλων της Κιθάρας «Δημήτρης Φάμπας»

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Εύα Φάμπα στην ηλεκτρονική διεύθυνση  info@evafampas.gr

Η συμμετοχή στο διαγωνισμο προϋποθέτει την καταβολή του ποσού των πενήντα ευρώ (50€) στην Εθνική Τράπεζα (ΙΒΑΝ GR7501100930000009376917424|Δικαιούχοι: Ευανθία Φάμπα, Ιωάννα Πολυζώη).